Març a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
603
post-template-default,single,single-post,postid-603,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Març a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

Març a l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

ESCOLA GASPAR CAMPS

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada ja té preparades les properes activitats per al mes de març.

El divendres 2 de març, a 2/4 d’11 del matí,tindrà lloc a la Biblioteca Central d’Igualada, la conferència-masterclass “Bones pràctiques en BrandPackaging”, a càrrec de JokinArregi, que parlarà sobre l’estratègia de Branding com a base de qualsevol projecte de Packaging, el qual ha de tenir en compte la identitat, el posicionament i les audiències de la marca per crear un packaging que transmeti, de forma immediata, tots aquests conceptes. Així, unes bones pràctiques en Brand Packaging permeten ubicar el disseny en un lloc decisiu, i garanteixen el valor de marca que la companyia vol comunicar al consumidor.

Jokin Arregi és dissenyador industrial i soci fundador de Series Nemo, estudi de disseny creat a Barcelona l’any 1991; té una trajectòria que recorre tots els camps relatius al disseny, i s’especialitza en la creació de marques i packaging de nous productes.

L’entrada és lliure, prèvia inscripció,a través del correu artcamps@anota.net, a la Secretaria del centre o al telèfon 938055262, i les places són limitades.

escola gaspar campsExposició “La generació de la forma”.

El dimecres 7 de març, a 2/4 d’11 del matí, s’inaugurarà a la sala de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps l’exposició “La generació de la forma”.

“La generació de la forma” és una mostra de treballs de recerca realitzats per l’alumnat de segon curs del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària de l’escola.

El treball realitzat ha consistit en una recerca sobre els mecanismes i les forces físiques que generen la forma i de la manera com es veu modificada per exigències funcionals o constructives en el procés del disseny.

El resultat és una col·lecció d’imatges on els fluids i cristalls semblen tenir vida pròpia.

L’exposició es podrà visitar fins al proper 29 de març.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.