“Un passeig en un instant”, fotografia a l'EMA Gaspar Camps - LaGaspar
582
post-template-default,single,single-post,postid-582,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“Un passeig en un instant”, fotografia a l'EMA Gaspar Camps

“Un passeig en un instant”, fotografia a l'EMA Gaspar Camps

escola gaspar camps
És possible passejar lentament per una acció fugaç?
És possible des d’un sol punt de vista, veure tots els altres?
En aquest experiment pedagògic, ho hem intentat.
El passat divendres 10 de febrer els estudiants de segon curs del cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada, van portar a terme un projecte de fotografia artística i tècnica molt interessant.
El projecte consistia a col·locar-se a l’interior de l’“iglú de vent” i, amb 24 càmeres i els seus tres peus fer una ràfega de fotografies a l’esportista de gimnàstica rítmica Jennifer Casado, situada al centre de l’espai. Això permet capturar l’acció des de 24 punts de vista diferents, al voltant de la figura de la gimnasta.
Les fotografies es muntaran per ordinador, l’una al costat de l’altra com si es tractés d’una pel·lícula, fotograma a fotograma; i, com que el panòptic és circular, podrem enllaçar el principi i el final dels fotogrames creant un bucle infinit d’una acció fugissera.
Un cop enllestit el muntatge, es podrà veure al blog de l’escola www.escolagasparcamps.org.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.