Roger Velázquez inaugura a l'Escola Municipal d'Art - LaGaspar
574
post-template-default,single,single-post,postid-574,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Roger Velázquez inaugura a l'Escola Municipal d'Art

Roger Velázquez inaugura a l'Escola Municipal d'Art

El passat dia 8 de febrer es va inaugurar a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps l’exposició de Roger Velázquez “Retrat d´autor”.
A l’exposició es pot veure una mostra de diferents treballs del fotògraf igualadí: retrats de la sèrie “Sinestèsia”, impactants i contundents en la puresa del seu blanc i negre i enquadraments i punts de vista; fotografies de les seves feines en el sector editorial; i fotografies publicitàries i de moda. En totes elles es fa palesa la perfecció tècnica i el concepte depurat que vol transmetre. L’exposició es podrà visitar fins al proper 2 de març.
Seguint amb el tema del retrat, Roger Velázquez també farà una conferència-masterclass el proper dimecres 22 de febrer a 2/4 d’11 del matí a la Biblioteca Central d’Igualada; l’entrada és lliure, prèvia inscripció via email aartcamps@anota.net, a la Secretaria o al telèfon de l’escola (938055262), i les places són limitades.
Des de l’escola volem remarcar la importància de poder comptar amb la col·laboració de totes les persones que, un mes rere l’altre, exposen a la Sala Gaspar Camps, ja que així podem posar a l’abast del nostre alumnat, tant dels cursos i tallers d’Escola Oberta com dels cicles formatius, la feina de joves amb idees i ganes de treballar en el món de l’art i el disseny, o l’obra d’artistes consagrats, de professionals ja reconeguts en el seu camp. Per això, l’equip directiu de l’escola, també en representació de tot el claustre de professorat i en nom de l’alumnat, volem fer un especial agraïment a tots els artistes (ells i elles) per ajudar-nos en aquesta tasca apassionant.
escola gaspar camps

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.