Alumne del taller de gravat de l'EMA Gaspar Camps seleccionat a Manresa - LaGaspar
588
post-template-default,single,single-post,postid-588,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Alumne del taller de gravat de l'EMA Gaspar Camps seleccionat a Manresa

Alumne del taller de gravat de l'EMA Gaspar Camps seleccionat a Manresa

escola gaspar camps

Jordi Martínez, alumne del taller de gravat de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, ha estat seleccionatal XXI Premi de dibuix i gravat Joan Vilanova de Manresa. L’obra seleccionada porta per títol “Retrobant el riu Anoia” i està realitzada en tècnica mixta (aiguafort i monotip).

L’exposició de les obres seleccionades es podrà visitar al Centre Cultural el Casino de Manresa fins al 4 de març.

El gravat és una tècnica artística d’estampació, és a dir, un procediment per obtenir una imatge de forma seriada en la qual intervenen la matriu i l’estampa. La matriu és la superfície convenientment tractada, on es grava el dibuix o motiu amb eines i procediments molt diversos, i que, un cop entintada, serveix per fer la impressió. L’estampa és el resultat d’aquest procés, la imatge que forma part d’una sèrie limitada i que és considerada l’obra pròpiament dita. Les tècniques de gravat són amplíssimes i ofereixen grans possibilitats d’experimentació i d’elaboració de llenguatges propis.

El taller de gravat es realitza a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps els dijous de 19 a 21 h. Podreu trobar més informació a www.escolagasparcamps.org i al telèfon de l’escola 93 805 52 62.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.