Presentació dels projectes de la III Setmana de l'Animació de l'EMA Gaspar Camps - LaGaspar
517
post-template-default,single,single-post,postid-517,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Presentació dels projectes de la III Setmana de l'Animació de l'EMA Gaspar Camps

Presentació dels projectes de la III Setmana de l'Animació de l'EMA Gaspar Camps

El divendres passat 3 de febrer, l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va presentar a la Biblioteca Central d’Igualada els projectes realitzats durant la III Setmana de l’Animació.
Aquest és un projecte interdisciplinar i de treball en equip, una aposta ferma de l’escola que, tot i mantenir la mateixa estructura i la tècnica de l’Stop Motion, convocatòria rere convocatòria es perfecciona i millora.
A l’inici de l’acte, i davant d’un auditori que bullia d’emoció en un espai que es va fer petit per acollir tothom, la directora de l’escola, M. GorettiBartrolí i Piqué, va voler felicitar tot l’alumnat pel treball realitzat, no només per la qualitat dels curts d’animació produïts, sinó, sobretot, pel clima de treball, per la seriositat i la responsabilitat que cada grup havia tingut durant tot el procés de creació. Perquè el talent, quan es combina amb la feina, dóna grans resultats, i si, com és el cas, tot això va acompanyat de grans dosis d’il·lusió, les expectatives se superen amb escreix. També hi va haver una menció especial per a la resta de l’equip directiu i per a tot el claustre de professorat de l’escola, que ha organitzat infraestructures i materials, orientat en procediments i tècniques, vetllat per resoldre qualsevol problema i ajudat en tot el que ha calgut els diferents grups d’alumnes.
Durant la presentació es va posar de manifest que la creativitat no té aturador, i que el treball en equip, ben dirigit, pot sobrepassar les limitacions tècniques i materials, traspassar els límits de l’escola i omplir de contingut uns estudis que obren noves portes i possibilitats als nostres joves i a la ciutat d’Igualada.
Els projectes d’animació realitzats durant aquesta III Setmana de l’Animació es podran veure properament a diferents mitjans, que ja anunciarem, i al blog de l’escola www.escolagasparcamps.org, on, de moment, ja hi ha el making off de la setmana.
Escola Gaspar Camps

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.