Roger Velázquez a l'Escola Municipal d'Art aquest febrer - LaGaspar
480
post-template-default,single,single-post,postid-480,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Roger Velázquez a l'Escola Municipal d'Art aquest febrer

Roger Velázquez a l'Escola Municipal d'Art aquest febrer

ROGER VELÁZQUEZEl mes de febrer l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps comptarà amb l’artista igualadí Roger Velázquez, ja que serà present a l’escola amb una mostra de la seva obra i amb una conferència-masterclass.
“Retrat d’autor” és l’exposició de retrats fotogràfics realitzats en diferents àmbits de treball artístic i creatiu, que s’inaugurarà el dimecres 8 de febrer a les 8 del vespre, i es podrà visitar del 8 de febrer al 2 de març.
Coincidint amb aquesta mostra i seguint amb el tema del retrat, Roger Velázquez també farà una conferència-masterclass: serà el dia 22 de febrer a 2/4 d’11 del matí a la Biblioteca Central d’Igualada; l’entrada és lliure, prèvia inscripció via email a artcamps@anota.net, a la Secretaria o al telèfon de l’escola (93 805 52 62), i les places són limitades
El treball de Roger Velázquez, de gran domini tècnic i estil molt personal, abarca camps tant diversos com l’arquitectura, la publicitat, el món editorial, la moda iel retrat; i treballa tant per al sector privat com per a organismes i empreses públiques.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.