L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps al 080 FashionWeek - LaGaspar
473
post-template-default,single,single-post,postid-473,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps al 080 FashionWeek

L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps al 080 FashionWeek

Escola Gaspar CampsEl passatdijous dia 26 de gener, els alumnes del cicle formatiu de Grau Mitjà d’Artesania en Cuir de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d´Igualada van assistir al 080 Barcelona Fashion Week, convidats per la dissenyadora manresana Míriam Ponsa. Allà van visitar les instal·lacions d´aquesta nova edició a la plaça del Rei de Barcelona i van gaudir de la presentació de les noves tendències de moda per a la propera temporada de la mà de dissenyadors com ara Mango, Alexis Reyna, Josep Abril i Manuel Bolaño entre d’altres.
L’alumnat va presenciar la desfilada de Míriam Ponsa, que va presentar la col·lecció Tardor/Hivern 2012-2013 sota el nom de “Boletaires”. Míriam defineix les noves peces explicant que el patronatge juga a favor de les formes i que intenta copsar el volum mitjançant prisats i costures irregulars creant una erosió que es treballafusionant textures semblants, tintant en degradat i experimentant amb els teixits i matèries, la majoria 100% naturals, com el caixmir, el cotó, la cera i el làtex.
Desde l’escola pensem que és clau que l´alumnat surti de l’aula per conèixer de primera mà les noves tendències del mercat, i aquest n’és un exemple molt enriquidor. L’assistència a fires nacionals i internacionals del sector, com aquesta del 080 Barcelona Fashion, és de gran ajuda a l’hora de donar una formació basada en el disseny i la conceptualització com a eina d´innovació per a futurs artesans del cuir.
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d´Igualada és l’únic centre que ofereix formació d´artesans i dissenyadors de complements de moda en cuir a Catalunya, i per continuar sent referent en la manipulació d’aquesta matèria primera, en el disseny i la innovació, cal fer una aposta per la constant recerca de qualitat, i una de les formes de seguir aquest camí és coneixent el sector nacional i internacional.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.