Nota de premsa 3a Setmana de l'Animació - LaGaspar
426
post-template-default,single,single-post,postid-426,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Nota de premsa 3a Setmana de l'Animació

Nota de premsa 3a Setmana de l'Animació

Dels dies 27 de gener fins al 3 de febrer l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps portarà a terme la 3a Setmana de l’Animació, activitat interdisciplinar que organitza l’escola com una experiència de treball creatiu en equip i dedicat a la realització de curts d’animació.
El treball es realitza en equips formats per l’alumnat dels diferents cicles formatius que s’imparteixen a l’escola (art final de disseny gràfic, gràfica publicitària i artesania en cuir), i aquests equips han d’elaborar la part teòrica (guió literari, tècnic, storyboard) i la part pràctica (rodatge i producció) dels seus curts. La tècnica que cal desenvolupar en aquest projecte s’anomena Stop Motion i es basa en els fonaments físics del cinema i en la il·lusió de moviment que produeix la seqüència d’imatges estàtiques projectades a una determinada velocitat. Enguany la temàtica que centra aquests treballs és la Construcció.
Per donar el tret d’inici d´aquesta setmana dedicada a l’animació, l’escola comptarà amb la conferència-masterclass de Llorenç Miquel, dissenyador de producció i director artístic que ha treballat en pel·lícules com “Maktub”, “Dieta Mediterrànea”, “El truco del manco”, “Princesas” o “La canción de Carla” per citar només alguns dels seus treballs.
L’entrada és lliure a tothom que hi estigui interessat, prèvia inscripció via email a artcamps@anota.net, a Secretaria o al telèfon de l’escola d’art 938055262, tenint en compte que les places són limitades.
Durant tot el procés de creació d’aquests treballs audiovisuals, l’alumnat podrà comptar amb l’ajuda de tot el claustre de l’escola, i també amb l’assessorament de Joan Domènech, realitzador i cap de producció de Rosebud Films.
Aquesta activitat finalitzarà el divendres 3 de febrer amb una presentació pública dels curts a la Biblioteca Central d’Igualada (plaça de Cal Font) de 12 a 1 del migdia.

gaspar camps

Foto: Roger velàzquez

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.