“Com viure i no morir en l'intent”, exposició de Georgina Santiago a l'EMA Gaspar Camps - LaGaspar
402
post-template-default,single,single-post,postid-402,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“Com viure i no morir en l'intent”, exposició de Georgina Santiago a l'EMA Gaspar Camps

“Com viure i no morir en l'intent”, exposició de Georgina Santiago a l'EMA Gaspar Camps

escola gaspar camps
El dijous 12 de gener es va inaugurar, a la sala d’Exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, l’exposició “Com viure i no morir en l´intent”, a càrrec de Georgina Santiago.
Georgina Santiago és una jove creativa igualadina a qui li agrada experimentar, amb materials, amb tècniques, amb disciplines diverses, i investigar les possibilitats que ofereixen combinacions i associacions inesperades, com ara monumentalitzacions de detalls i descontextualitzacions d’elements: aquests “camins” són les venes de la mà? Què hi fa una dentadura dins d’un llibre? D’on surt aquest color blau-verd omnipresent?
L’exposició té com a element central el cos humà, i allò que, paradoxalment, pot tenir d’inquietant o fins i tot de sinistre el propi cos, ja que, tot i sabent que tenim una sèrie d’òrgans, membres, etc. que fan unes funcions concretes i vitals, com actuen exactament i quins són els mecanismes que els regulen? Què passa si es “desprogramen”?
La Georgina explica que en la preparació d’aquesta mostra hi han convergit factors com la fascinació i la importància que atorga al color, la coincidència en el temps de la preparació del seu projecte de final dels estudis de disseny de moda, un treball molt pautat i amb una metodologia molt clara, però que aquí ha optat per donar curs a la llibertat, la intuïció i l’experimentació, i la reflexió personal a partir de textos filosòfics i conceptuals.
“Com viure i no morir en l’intent” es podrà visitar fins al proper 3 de febrer.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.