Nova imatge de l’Oficina Tècnica de Cribratge de Càncer de mama de l’Hospital d’Igualada - LaGaspar
370
post-template-default,single,single-post,postid-370,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Nova imatge de l’Oficina Tècnica de Cribratge de Càncer de mama de l’Hospital d’Igualada

Nova imatge de l’Oficina Tècnica de Cribratge de Càncer de mama de l’Hospital d’Igualada

CARTELL PATRICIA CARREÑO
S’ha donat a conèixer la nova imatge de l’Oficina Tècnica de Cribratge de Càncer de mama de l’Hospital d’Igualada. Patrícia Carreño Picón, alumna de l’EMA Gaspar Camps, ha estat la guanyadora.
ESCOLA GASPAR CAMPS
El passat divendres 16 de desembre a l’1 del migdia, va tenir lloc al vestíbul de l’Hospital d’Igualada l’acte de lliurament dels certificats de finalistes i de la proposta guanyadora del concurs de projectes per a la nova imatge de l’Oficina Tècnica de Cribratge del cáncer de mama de l’Hospital d´Igualada.
Aquest projecte neix de la col·laboració, entre l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps i l’Oficina Tècnica de Cribratge del càncer de mama situada a l’Hospital d’Igualada per tal de, amb motiu del cincquè aniversari de l’Oficina, crear una nova imatge identificativa. Això ha permès realitzar un projecte en comú, que d’una banda formava part d’un dels treballs dels alumnes de l’Escola i de l’altre donar-li una “cara nova” a l’Oficina.
Han col·laborat també en l’elecció dels finalistes i de la proposta guanyadora, les associacions contra el càncer de l’Anoia, així com tambéla Regió Sanitària Catalunya Central ,que depenent del Departament de Salut, és la que promou el programa contra el càncer de mama.
El Dr. Ramon Sellarès, en representació de la direcció del CSA, va iniciar l’acte agraint la presencia de tots els assistents, i va passar la paraula ala Sra. Remei Juncadella, directora del Sector Sanitari Anoia i responsable de Planificació dela Regió Sanitària Catalunya Central SCS, que va fer un resum de les dades més rellevants de l’Oficina des del moment de la seva creació, en una aposta clara per apropar aquest servei a les usuàries, i dels seus bons resultats en la prevenció del càncer de mama.
Tot seguit, M. Goretti Bartrolíi Piqué, directora de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, va explicar a grans trets aquesta col·laboració entre l’escola i l’Hospital i va encoratjar tot l’alumnat a continuar en aquesta línia de creativitat per respondre als reptes que es plantegen en la societat, especialment en moments difícils com l’actual.
A continuació el  Dr. Josep M.Abadi Ribalta, metge Responsable de l’Oficina Tècnica de Cribratge va fer lliurament dels certificats als finalistes del concurs: els alumnes Marta García, Joan Bartrolí, Pau Codina i Meritxell Humbert; i del certificat de guanyadora i d’un llibre de La Història de l’Hospital d’Igualada a Patrícia Carreño Picón. El Dr. Abad va destacar la importància que havia tingut l’opinió de les representants de l’Associació contra el càncer de mama en la tria del projecte guanyador, ja que aquest és un servei que les concerneix directament i amb la imatge del qual s’han de sentir identificades.
També es va fer un reportatge gràfic que recull els moments més importants o emotius de l’acte, com la fotografia de grup de tots els assistents, amb la presència d’un nombrós grup de membres de l’Hospital d’Igualada, de les senyores de l’Associació contra el càncer de mama i del professorat i l’alumnat dels cicles formatius d’art i disseny de grau mitjà i superior de l’Escola Municipal d’Art d’Igualada.
Escola Gaspar Camps

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.