“Presenta el teu Projecte en públic”, Master-class de desembre de l'EMA Gaspar Camps - LaGaspar
318
post-template-default,single,single-post,postid-318,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“Presenta el teu Projecte en públic”, Master-class de desembre de l'EMA Gaspar Camps

“Presenta el teu Projecte en públic”, Master-class de desembre de l'EMA Gaspar Camps

escola gaspar camps


El dimarts 13 de desembre la sala d’actes de la Biblioteca Central de Cal Font va acollir la Master-class “Presenta el teu Projecte en públic”, organitzada per l’Escola Municipal d’Art  Gaspar Camps d´Igualada i a càrrec de Núria Crosas i Víctor Borràs, professors de l’Escola Municipal de Teatre La Tarima.
El Víctor i la Núria van estructurar la conferència en base al número tres, i, de manera teòrica i pràctica, van anar exposant els punts que poden suposar una dificultat a l’hora de fer algun tipus d’explicació en públic, i els elements a tenir en compte per tal de tenir-los sota control. A través de la participació de l’alumnat es van donar estratègies i consells per vèncer pors i nervis i poder articular un discurs de manera coherent, ordenada i convincent.
Ja és el segon any que l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps organitza una conferència d’aquest estil, pensada especialment per al seu alumnat de cicles formatius d’art i disseny, que ha de presentar una Obra o Projecte Final en públic per obtenir la titulació oficial dels seus estudis, però que, com totes les activitats que organitza l’escola, està oberta al públic interessat.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.