Infants i joves als tallers de l'Escola d'Art - LaGaspar
324
post-template-default,single,single-post,postid-324,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Infants i joves als tallers de l'Escola d'Art

Infants i joves als tallers de l'Escola d'Art
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada ofereix dues grans vessants formatives: per una banda els cursos reglats i de caràcter professionalitzador, com són els cicles formatius d’art i disseny;  i, de l’altra, tots els cursos i tallers d’Escola Oberta, adreçats a infants i joves i adults.
Dins dels tallers d’Escola Oberta volem destacar en aquesta ocasió el programa “Expressa”, que cobreix la franja dels 6 als 12 anys en dos nivells: “Explora”, adreçat a nens i nenes de 6 a 8 anys i “Descobreix”, per a nens i nenes de 9 a 12 anys. Els nens i nenes del grup de “Descobreix han estat treballant, guiats per la seva professora, Arian Morera, una idea que ha donat un fantàstic resultat: un “arbre d’ocellets” on cadascú, amb materials reciclats i molta imaginació i creativitat, hi ha posat el seu ocellet personal i irrepetible. En aquest moment el podem veure a l´entrada de l´escola.
Un altre dels vessants que també volem destacar són els “Tallers externs” que formen part del programa AIRE (Activitats i Recursos Educatius) de l’Ajuntament d’Igualada. En aquest cas es tracta de tallers que infants i joves de les escoles d´Igualada venen a realitzar a les instal·lacions de l’escola. En aquest primer trimestre de curs ja s’han realitzat alguns dels tallers programats: “Taller de fang”, conduït per les professores Teresa Riba i Janice Lafarga, i on han participat l´Escola Pia d´Igualada i el Centre Educatiu Mestral; “Taller de Postals de Nadal”, a càrrec de la professora Janice Lafarga i amb alumnes del Centre Educatiu Mestral; “Taller de gravat”, realitzat per la professora Raquel Camacho i la participació d’alumnes de batxillerat i quart d’ESO de l’Escola Pia; i “Visites de la Igualada Medieval”, guiada per la professora M. Goretti Bartrolí, on han participat ja els alumnes de segon d’ESO de l’IES Joan Mercader i de l’Escola Pia.
Des de l’escola volem posar les instal·acions i equipaments de l’escola i el bon fer i la creativitat del nostre equip de professorat a l’abast de totes aquelles persones interessades en el món de l’art i el disseny, ja sigui a nivell particular com a les escoles d’infantil, primària i secundària.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.