L'Escola d'Art inaugura l'exposició “Envia una postal d'Igualada al món” - LaGaspar
269
post-template-default,single,single-post,postid-269,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L'Escola d'Art inaugura l'exposició “Envia una postal d'Igualada al món”

L'Escola d'Art inaugura l'exposició “Envia una postal d'Igualada al món”

disseny=igualada

El dimecres 30 de novembre es va inaugurar a la sala de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps l’exposició “Envia una postal d’Igualada al món”.

Aquesta mostra, que ja es va poder veure durant la passada Festa Major d’Igualada, va despertar un gran interès, i a la inauguració hi van assistir  alumnes i professors del centre, entre ells la directora, M. Goretti Bartrolí, i Aureli Sendra i Jaume Enrich, també representants del col·lectiu dissenyigualada.org.

En aquesta exposició, els estudis que formen part de dissenyigualada.org, han proposat la iniciativa d’”enviar una postal al món” en plena era de les comunicacions virtuals. I és que tornar al suport físic, tradicional, d’una postal, pot ser tot un repte. Per això, tothom qui ho vulgui pot venir a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps i enviar una postal feta pels dissenyadors igualadins seus familiars i amics de fora d’Igualada, convidant-los a visitar la capital de l’Anoia.

L’exposició estarà oberta del 30 de novembre al 22 de desembre de2011 ala sala d’exposicions de l’Escola Municipal d´Art Gaspar Camps.

 

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.