Presenta el teu projecte en públic, nova Master class de l'EMA Gaspar Camps - LaGaspar
256
post-template-default,single,single-post,postid-256,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Presenta el teu projecte en públic, nova Master class de l'EMA Gaspar Camps

Presenta el teu projecte en públic, nova Master class de l'EMA Gaspar Camps

Escola Gaspar Camps
El proper dimarts 13 de desembre a dos quarts d’onze del matí tindrà lloc a la Biblioteca Central d’Igualada la Master class organitzada per l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps “Presenta el teu projecte en públic”, a càrrec de Núria Crosas i Víctor Borràs.
Els conferenciants, professors de l’Escola Municipal de Teatre La Tarima, analitzaran de manera teòrica i pràctica les dificultats que suposa parlar en públic i donaran exemples i consells per articular el nostre discurs d’una manera coherent, ordenada i convincent.
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ja és el segon any que organitza aquest tipus de conferència, i ho fa pensant, especialment, en el seu alumnat que ha de presentar l’Obra o el Projecte Final en públic per tal d’obtenir la titulació oficial dels estudis de disseny que es cursen a l´escola, però l’entrada és lliure a tothom que hi estigui interessat, prèvia inscripció via email a artcamps@anota.net, a Secretaria o al telèfon de l’escola d’art 93 805 52 62, tenint en compte que les places són limitades.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.