PechaKucha de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps - LaGaspar
250
post-template-default,single,single-post,postid-250,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

PechaKucha de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

PechaKucha de l'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps

gaspar camps
En el marc de la Setmana de la Innovació 2011, l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada va presentar el dijous 24 de novembre “Dissenyant  idees de negoci”, una activitat PechaKucha per mostrar els projectes o empreses d’alumnes, alguns d’ells acabats de graduar a l’escola, i de dissenyadors i professors del centre.
La presentació de l’activitat va anar a càrrec de la directora, M. Goretti Bartrolí i Piqué i del dissenyador i professor de l’escola Aureli Sendra, que van destacar la qualitat dels projectes que estan realitzant els alumnes de l’escola, i que inclouen la definició de models d’empresa que es poden portar a la pràctica o que ja són empreses reals, totes elles amb elements comuns com l’anàlisi de les noves necessitats de la societat i, especialment, la creativitat, que en una època com l’actual és més valuosa i necessària que mai.
Així, van presentar els seus models d’empresa els dissenyadors, empresaris i professors de l’escola Ester Comenge i Raül Querol, les alumnes Patrícia Picón i Clàudia Torres i les exalumnes, ja graduades en el cicle formatiu de grau superior de Gràfica Publicitària, Cristina Hidalgo, Sara Gascó i Rosmery Quispe.
El format PechaKucha es va iniciar l’any 2003 de la mà d’Astrid Klein i Mark Dytham com un acte dedicat al disseny i a la seva promoció. La idea fonamental és poder compartir les idees o experiències de diversos presentadors, mantenint un nivell d’interès i d’atenció alts gràcies a presentacions molt concises. Per això es fa servir el format 20×20: a cada presentador se li permet utilitzar 20 imatges o diapositives que es mostren durant 20 segons; així cada presentació transcorre durant 6 minuts i 40 segons.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.