“RACODEMON”, projecte de Sara Gascó, a l'Escola d'Art - LaGaspar
239
post-template-default,single,single-post,postid-239,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“RACODEMON”, projecte de Sara Gascó, a l'Escola d'Art

“RACODEMON”, projecte de Sara Gascó, a l'Escola d'Art

Escola Gaspar Camps
Algunes de les activitats de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada d’aquest mes de novembre estan relacionades amb els Projectes Finals que l’alumnat del cicle formatiu de grau superior d’art i disseny de Gràfica Publicitària va presentar el juny passat.
La sala d’exposicions del centre acull, fins al proper 5 de desembre, una mostra de Projectes Finals del curs 2010-2011, i Sara Gascó, exalumna de l’escola, el divendres 18 de novembre va realitzar una conferència-col·loqui a partir del seu projecte RACODEMON, un projecte d’excel·lència basat en la creació simulada d’una empresa familiar d’elaboració de vins.
Sara Gascó va explicar la gestació d’aquest projecte, des del pla d’empresa, l’anàlisi de la competència i les característiques del producte imaginat. A partir d’aquí va treballar les diferents necessitats gràfiques, per exemple creant dos logotips, un d’empresa i l’altre de producte, i desenvolupant diversos elements corporatius (targetes, catàleg, packaging, etc.).
A l’escola, pensem que poder donar als estudiants l’oportunitat de compartir dubtes i inquietuds a l’hora d´enfrontar-se al repte de realitzar el propi projecte final dels seus estudis de disseny, i de posar al seu abast l’experiència viscuda per una exalumna són un motiu d’inspiració i un estímul per a la creativitat, element cada cop més important en el món laboral actual.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.