L'Exposició “Envia una postal d'Igualada al món” a l'EMA Gaspar Camps - LaGaspar
236
post-template-default,single,single-post,postid-236,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L'Exposició “Envia una postal d'Igualada al món” a l'EMA Gaspar Camps

L'Exposició “Envia una postal d'Igualada al món” a l'EMA Gaspar Camps

En aquesta exposició, els estudis que formen part de dissenyigualada.org, proposen la iniciativa Vols enviar una postal d’Igualada? En els temps de Facebook, Twitter i les comunicacions virtuals, els impulsors d’aquesta proposta consideren que seria divertit tornar al suport físic de la postal. Per això proposen que, des de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, tothom qui ho vulgui enviï una postal feta pels dissenyadors igualadins als seus familiars i amics de fora d’Igualada, convidant-los a visitar i viure la capital de l’Anoia.
L’exposició es podrà visitar del 30 de novembre al 22 de desembre de 2011 a la sala d’exposicions de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, i la inauguració serà el dimecres 30 de novembre a les 8 del vespre.
disseny igualada

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.