L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps al Palau Robert - LaGaspar
227
post-template-default,single,single-post,postid-227,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps al Palau Robert

L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps al Palau Robert

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada ha participat a les activitats del “Mes del disseny per al reciclatge 2011” programades per l’Agència de Residus de Catalunya.
Concretament, el 8 de novembre professorat i alumnat de l’escola van presentar els resultats de l’activitat interdisciplinar “De palet a cadira”, que l’escola va portar a terme del 14 al 17 de juny, i durant la qual diversos grups d’alumnes van transformar palets en cadires.
L’acte va ser presentat per la directora de l’EMA Gaspar Camps, M. Goretti Bartrolí i Piqué, que va destacar que aquesta activitat no només havia implicat el professorat i l’alumnat de l’escola, sinó que també havia suposat una relació amb l’Escola Anoia, ja que un grup dels seus alumnes, també presents, havia realitzat un taller “De palet a cadira” a finals del curs passat.
Durant l’acte, conduït pel professor Jordi Enrich, es van poder veure reportatges gràfics del procés de creació d’aquests prototips, i els autors de cinc de les peces més representatives obtingudes en el taller de l’EMA Gaspar Camps van explicar les bases, les motivacions i els resultats d’aquest treball.
El matí va continuar amb dues xerrades: la primera a càrrec de Xavier Vives, dissenyador, il·lustrador i professor de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, va ser una reflexió sobre el paper que té el disseny en el món del reciclatge, amb una mirada històrica sobre la influència que disseny, indústria i energia han tingut, i tenen, en la configuració del medi natural i urbà; i la segona, a càrrec de Xènia Cruz Torruella, de l’Agència de Residus de Catalunya, que va desenvolupar el concepte i les estratègies de l’Ecodisseny.
gaspar camps
gaspar camps
gaspar camps
gaspar camps

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.