L'EMA Gaspar Camps participa al ZOOM FESTIVAL d'Igualada - LaGaspar
209
post-template-default,single,single-post,postid-209,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L'EMA Gaspar Camps participa al ZOOM FESTIVAL d'Igualada

L'EMA Gaspar Camps participa al ZOOM FESTIVAL d'Igualada

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ha participat un any més en els actes  del Zoom Festival: set alumnes del cicle de grau superior de segon curs de Gràfica Publicitària, que cursen matèries relatives al llenguatge audiovisual,  van formar part del Jurat Jove i, per segon any, l’alumnat dels diferents cicles formatius de l’escola ha assistit a les Zoomclass preparades.

escola gaspar camps
escola gaspar camps
Concretament les sessions han anat a càrrec de Sergi Reitg, productor d’animació d’Imira Entertainment, una empresa líder en la producció i distribució internacional de sèries i pel·lícules d’animació i ficció d’alta qualitat concebuts per al públic infantil i juvenil; l’actor Miquel Àngel Ripeu, que d´una manera distesa va explicar les seves vivències en el món de la interpretació, ja sigui en teatre i cinema com en televisió; les autores d´animació Pilarin Bayés i Marga Sala, que ens van portar fantasia i creativitat amb les seves il·lustracions; la crítica de cinema Núria Vidal, que va donar les pautes per a construir una crítica coherent i assenyada de les pel·lícules, cosa que l’alumnat de l’escola ja ha posat en pràctica en diversos treballs a partir de les projeccions de telesèries, secció de nova incorporació en el Zoom Festival d’aquesta edició.
Des de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, volem felicitar un cop més l’organització del Zoom Festival per l’encert i la qualitat de les seves propostes, i fins l’any que ve, a la desena edició!

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.