“Projectes Finals” a l'Escola d'Art - LaGaspar
190
post-template-default,single,single-post,postid-190,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

“Projectes Finals” a l'Escola d'Art

“Projectes Finals” a l'Escola d'Art


Algunes de les activitats del mes de novembre preparades per l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada giren al voltant dels Projectes Finals de l’alumnat del cicle formatiu de grau superior d’art i disseny de Gràfica Publicitària.
Així, del 9 de novembre al 5 de desembre, a la sala d’exposicions del centre, es podrà veure una mostra dels treballs presentats durant el curs 2010-2011, que s’inaugurarà el dimecres 9 de novembre a les vuit del vespre.
El dijous 19 de novembre tindrà lloc una conferència-col·loqui amb la presentació, a càrrec de Sara Gascó, de RACODEMON, un projecte d’excel·lència basat en la creació simulada d’una empresa familiar d’elaboració de vins. L’entrada és lliure, prèvia inscripció via email artcamps@anota.net, a Secretaria o al telèfon de l’Escola d’Art (938055262), ja que les places són limitades.
Finalment, el dijous 24 de novembre, els projectes es presentaran en una activitat Pecha-Kucha emmarcada en la Setmana de la Innovació promoguda per Ignova.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.