Conferència d'Oliver Montiel a l'EMA Gaspar Camps - LaGaspar
183
post-template-default,single,single-post,postid-183,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Conferència d'Oliver Montiel a l'EMA Gaspar Camps

Conferència d'Oliver Montiel a l'EMA Gaspar Camps

escola gaspar campsDins del cicle de conferències i master-class de l’Escola Municipal d´Art Gaspar Camps d’Igualada ens agrada d’inclou-re-hi la presència d’antics alumnes, que ens aporten una visió molt interessant de les seves experiències en el món laboral que han escollit i que van iniciar en el nostre centre.

En aquest cas, el dissenyador va parlar del seu recorregut professional: els estudis a l’escola i les pràctiques en un estudi de la ciutat, la necessitat de fer una formació continuada, les diferents empreses i agències per a les quals ha anat treballant, la seva fase com a freelance i, finalment, la creació del seu propi estudi.
Oliver Montiel va destacar la importancia d’estimar allò que es fa, de ser inquiet i positiu davant de tots els canvis que afecten permanentment el món del disseny, d’aprendre en cada situació i projecte, i de dedicar-hi el màxim d’esforç possible, de “deixar-s’hi la pell” per tal de poder estar satisfet dels resultats obtinguts. També va mostrar alguns dels projectes realitzats a Bold, el seu estudi.
Davant d’un auditori motivat, va contestar les diferents preguntes, va recomanar documentació interessant i va donar informacions tècniques, així com alguns consells per a aquells estudiants que aviat esdevindran professionals del sector del disseny, sempre partint del propi punt de vista i de la seva trajectòria personal.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.