L'alumnat d'Artesania en Cuir visita ATENA 2000 - LaGaspar
22377
post-template-default,single,single-post,postid-22377,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L'alumnat d'Artesania en Cuir visita ATENA 2000

L'alumnat d'Artesania en Cuir visita ATENA 2000

ESCOLA GASPAR CAMPS
El passat divendres 7 d’octubre l’alumnat del cicle de grau mitjà d’Artesania en Cuir de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada van visitar l’empresa d’enquadernacions  ATENA 2000.
Aquesta visita estava contemplada en el marc d’un treball de l’escola, ja que l’alumnat de primer curs d’aquest cicle formatiu ha estat realitzant un taller d’enquadernació, i ha pogut aprendre les tècniques artesanals d’aquesta disciplina, primer en el marc de l’escola, on cadascú va realitzar una llibreta d’autor amb acabats en cuir, i més tard en els tallers d’Atena, on es van poder fer els acabats amb les tècniques més innovadores de l’artesania actual.
Durant  la visita a l’empresa, els alumnes van veure de primera mà la incorporació i aplicació del criteris de disseny actual  a diversos productes, com ara les cartes dels menús d’importants restaurants del nostre país, alguns d’ells reconeguts amb una o més estrelles Michelin, i on van apreciar els acabats en cuir i termosegellat, litografies, papers italians, etc.
Des de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps considerem que aquest tipus de visites són fonamentals per a la bona formació del nostre alumnat, ja que permeten de posar en contacte el món acadèmic de l’escola amb el de l’empresa, les seves tècniques i les seves necessitats de creació i d’innovació. Per això volem agrair especialment la possibilitat que també ens ha donat l´empresa ATENA 2000 de visitar les seves instal·lacions, on els nostres alumnes van poder comprovar l’ampli ventall de possibilitats que ofereix un material noble com és el cuir i un cicle formatiu, Artesania en Cuir, que a Catalunya només oferta la ciutat d’Igualada.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.