Acabo gràfica publicitaria! I ara què? Nova conferencia a l'EMA Gaspar Camps - LaGaspar
175
post-template-default,single,single-post,postid-175,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Acabo gràfica publicitaria! I ara què? Nova conferencia a l'EMA Gaspar Camps

Acabo gràfica publicitaria! I ara què? Nova conferencia a l'EMA Gaspar Camps

ESCOLA GASPAR CAMPS

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps continua oferint conferències especialmente adreçades a l’alumnat matriculat al centre però també obertes a totes aquelles persones interessades en el món de l’art, el disseny i la creativitat. Així, el divendres 21 d’octubre tindrà lloc la conferència-col·loqui “Acabo Gràfica Publicitària! I ara què?”, a càrrec del dissenyador Oliver Montiel.
L’Oliver Montiel, antic alumne de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, ens explicarà la seva trajectòria professional; o dit d’una altra manera, les seves idees i aventures des que va finalitzar el cicle superior de Gràfica Publicitària i va muntar el seu propi estudi.
Aquest acte estava previst que es realitzés a la mateixa escola, tal com apareix a l’Agenda Municipal de Tardor, però finalment tindrà lloc a la sala de la Biblioteca Central d’Igualada, a la plaça de Cal Font en el mateix horari previst, a 2/4 d’11 del matí.
L’entrada és lliure, prèvia inscripcióvia email artcamps@anota.net, a Secretaria o al telèfon de l’Escola d’Art, 938055262, i les places són limitades.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.