Teresa Riba inaugura a l'EMA Gaspar Camps - LaGaspar
22376
post-template-default,single,single-post,postid-22376,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Teresa Riba inaugura a l'EMA Gaspar Camps

Teresa Riba inaugura a l'EMA Gaspar Camps

escola municiapal d'art - teresa riba
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va iniciar les exposicions periòdiques a la Sala del centre amb la mostra “Dibuix i pintura” de Teresa Riba, que es va inaugurar el dilluns 3 d’octubre.
L’artista ha presentat en aquesta ocasió, un recull de peces i dibuixos de diferentes col·leccions i èpoques on es poden trobar escultures de diferents formats i temàtiques (busts, figures senceres de nens i joves) i materials (peces originals de fang, bronzes) i també dibuixos amb la tècnica del carbonet aplicada de diferents formes.
Per a Teresa Riba la figura humana és l’eix de la seva producció i la representa en postures i actituds variades, transmetent vívidament els sentiments i les emocions i mostrant, amb especial interès, la comunicació o justament l’absència d’aquesta comunicació, en unes peces que sempre mostren l´amor per l´ofici i la feina ben feta.
L’exposició es podrà visitar fins al proper 4 de novembre.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.