Estudiants de l'EMA Gaspar Camps a la Fira d'Igualada - LaGaspar
152
post-template-default,single,single-post,postid-152,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Estudiants de l'EMA Gaspar Camps a la Fira d'Igualada

Estudiants de l'EMA Gaspar Camps a la Fira d'Igualada

escola gaspar camps
El divendres 23 de setembre l’alumnat dels estudis reglats d’Art Final de disseny gràfic, Artesania en Cuir i el primer curs de Gràfica Publicitària que imparteix l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps van visitar la Fira Multisectorial d’Igualada per tal de valorar el disseny i la decoració dels espais expositius.
Per tal de fer aquesta valoració es van fixar una sèrie de criteris referents a la distribució de l’espai, la il·luminació i el grafisme emprat (ordre de l’espai, circulació dins d’aquest espai, il·luminació adequada segons la intenció, impacte i funcionalitat de la imatge gràfica, color, so, etc.).
Després de la visita els estudiants van posar en comú les valoracions individuals sobre el disseny i l’espai, i es va escollir el millor estand de la fira. Aquesta valoració va ser considerada pel jurat de professionals que a la tarda del mateix divendres es va reunir per donar el premi al millor espai de la fira.
Aquesta activitat pràctica fora de l’aula, que permet relacionar els estudis que realitza l’alumnat a l’escola amb una realitat propera i directa, mostra la importància del disseny, del bon disseny, en l’àmbit del comerç actual.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.