Concurs de cartells de la 13a Exposició de Bonsais - LaGaspar
98
post-template-default,single,single-post,postid-98,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Concurs de cartells de la 13a Exposició de Bonsais

Concurs de cartells de la 13a Exposició de Bonsais

Anna Palma ha estat la guanyadora de la 13a edició del Concurs de Cartells de l’exposició de Bonsais, organitzat per la Policia Local d’Igualada i l’Ajuntament d’Igualada amb la col·laboració de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps. El seu cartell serà la imatge del programa d’activitats de la 13a Exposició de Bonsais d’Igualada.
El cartell guanyador
escola municipal d'art gaspar camps
El segon lloc per el cartell de Gisel·la Peñalba.
Han participat tots els alumnes del curs d’Art final (2010-11) de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.