Sant Jordi a La Gaspar - LaGaspar
21945
post-template-default,single,single-post,postid-21945,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Sant Jordi a La Gaspar

Sant Jordi a La Gaspar

El passat divendres dia 27 d’abril l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps va celebrar el seu particular Sant Jordi. Gràcies a la llibreria Aqualata l’alumnat de l’escola va poder mirar, triar i adquirir llibres de l’especialitat.

Amb uns dies de retard però ja sense les presses ni aglomeracions de la diada, tant alumnes com professors van disposar d’una àmplia selecció de llibres de disseny i art preparats per Ignasi Farré, propietari de la llibreria igualadina.

L’escola va voler així facilitar l’accés del seu alumnat a una bibliografia especialitzada més difícil de localitzar entre les parades generalistes i centrades en els grans èxits del dia de Sant Jordi.

Tot i la presència de gran quantitat de coneixements accessibles a Internet, la informació que presenta un llibre és moltes vegades insubstituïble i sempre complementària. Al llarg del matí alumnes van apreciar les novetats editorials i valorar les recomanacions del professorat.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.