L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps visita l’empresa igualadina Unigrafic - LaGaspar
1840
post-template-default,single,single-post,postid-1840,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps visita l’empresa igualadina Unigrafic

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps visita l’empresa igualadina Unigrafic

VISITA-UNIGRAFIC
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ofereix diversos ensenyaments reglats de caràcter professionalitzador, en els diferents cicles formatius d’art i disseny què imparteix, en el camp de la Comunicació gràfica i audiovisual i en el de l’Artesania en Cuir.
Un objectiu molt important de l’escola és relacionar els estudis que cursa el seu alumnat amb diferents àmbits professionals o sectors productius de la societat. És per això que els alumnes de grau mitjà de 2n curs d’Assistència al Producte Gràfic Imprès, el passat dimecres 22 d’abril van visitar les instal·lacions de l’empresa Unigrafic, especialitzada en la impressió de catàlegs industrials, llibres, revistes, butlletins, cartells i tot tipus de treballs publicitaris.
Amb les explicacions de germans Felip propietaris d’aquesta empresa familiar, la Marta responsable del Departament Comercial, l’Albert del Departament de Preimpressió i el Xavier del Departament d’Impressió, l’alumnat va poder conèixer de primera mà i de manera pràctica, tot el procés d’impressió d’una revista de 16 planes, preparada i maquetada a classe, amb il·lustracions i fotografies realitzades per ells mateixos. Des de la recepció del fitxer, l’elecció dels papers i els diferents gramatges, la preimpressió, el tractament del document amb les especificacions tècniques, la realització de les planxes, a la impressió en una màquina òfset d’última tecnologia i l’enquadernació de la revista impresa amb els acabats finals.
Des de l’escola, agraïm molt especialment a tots ells la seva col·laboració i el suport donat en la impressió de la revista.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.