L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps mostra els “Projectes” del seu alumnat - LaGaspar
931
post-template-default,single,single-post,postid-931,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps mostra els “Projectes” del seu alumnat

L'Escola Municipal d'Art Gaspar Camps mostra els “Projectes” del seu alumnat

Projecte: Alberto Reguero


L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps imparteix cicles formatius d’art i disseny com són Artesania en Cuir, Art Final de disseny gràfic i Gràfica Publicitària. Aquests estudis, de caràcter professionalitzador, tenen dins del seu currículum acadèmic el mòdul de “Projectes”. I, justament, les properes exposicions que l’escola presentarà aquest mes de novembre giren al voltant del “Projectes” realitzats pel seu alumnat.
El dimecres 28 de novembre, a les 7 de la tarda, s’inaugurarà una exposició al vestíbul de la Unió Empresarial de l’Anoia que presenta la feina realitzada de manera coordinada per l’alumnat de segon curs dels cicles formatius d’Artesania en Cuir i de Gràfica Publicitària. Es tracta d’un projecte de col·laboració entre aquests dos cicles, en el qual l’alumnat d’Artesania en Cuir crea una empresa i els seus productes, bosses i complements en aquests cas, i l’alumnat de Gràfica Publicitària en fa la presentació publicitària i comercial (imatge gràfica, cartell, catàleg). Aquests treballs es van poder veure per primera vegada al vestíbul de l’Ajuntament el curs passat, i ara estaran a la seu de l’UEA del 28 de novembre fins a l’11 de gener.
També a partir del 29 de novembre i fins al 21 de desembre es podrà veure a la sala d’exposicions Gaspar Camps una mostra dels treballs de Projecte Final que l’alumnat del cicle d’art i disseny de grau superior de Gràfica Publicitària va presentar durant el curs 2011-2012.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.