Estiuart 2021 - LaGaspar
25510
page-template-default,page,page-id-25510,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Estiuart 2021

Fes la teva inscripció online!

Obrim les inscripcions en línia del 24 al 30 de maig de 2021

Realitza la inscripció online al casal d’estiu de l’Estiuart. Aquest any podreu conéixer dues artistes molt importants com són Esther Ferrer i Minnie Pwerle i endinsar-vos en el seu univers. Si ets més gran pots apendre a treballar el cuir fent una funda pel mòbil o crear robots o instruments musicals amb MicroBit.

Recomanem llegir l’apartat Procediment d’inscripció abans de realitzar la inscripció a l’Estiuart.
En el cas de famílies amb varis germans, cal fer una inscripció per infant.

We are Esther Ferrer

Infantil i primària
Setmana 1. Del 28 de juny al 2 de juliol de 2021

Endinsant-nos en el treball de l’artista basca Esther Ferrer, buscarem la creativitat en llocs on mai l’havíem buscat, això potser ens portarà a fer coses absurdes, i que no serveixin per res, però que de segur ens faran molt riure i ens ajudaran a conèixer-nos millor!

WE ARE MINNIE PWERLE

Infantil i primària
Setmana 2. Del 5 al 9 de juliol de 2021

Endinsa’t en el món dels somnis de l’artista aborígen australiana Minnie Pwerle, ple de colors estimulants, traços dinàmics i gestuals, un univers cromàtic vinculat íntimament amb el seu país i els seus avantpassats.

WORKSHOP DE PELL

Secundària
Setmana 1. Del 28 de juny al 2 de juliol de 2021

Aprèn a realitzar una peça amb pell en un taller ben preparat per manipular el cuir de forma professional. Podries arribar a fer el teu propi estoig, o una funda per l’agenda amb una butxaca pel mòbil, un clauer…

MICRO:BIT

Secundària
Setmana 2. Del 5 al 9 de juliol de 2021

MICRO:BIT és una petita micro computadora programable que cap a la teva mà! Es pot utilitzar per a crear tot tipus de invencions:des de robots a instruments musicals! 

T’animes a posar a prova la teva creativitat?

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.