PLA DE REOBERTURA - LaGaspar
23533
page-template-default,page,page-id-23533,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

PLA DE REOBERTURA

Covid-19

 

Pla de Reobertura del Centre

L’escola elabora el Pla de reobertura del centre a partir de les indicacions del Pla d’obertura de centres educatius en fase 2 del Departament d’educació.

Les mesures que s’exposen en el Pla s’adeqüen a les indicacions de les autoritats competents en matèria de salut pública i protecció civil segons els reials decrets d’estat d’alarma i els acords del Govern de la Generalitat i a partir de l’evolució territorial i restrictiva de les diferents fases de desescalada. I, per damunt de tot, al deure inexcusable de garantir la màxima seguretat de l’alumnat, del personal docent, tècnic i d’administració i serveis dels centres educatius i de les famílies que conformen la comunitat educativa. 

DESCARREGA PLA REOBERTURA DEL CENTRE
DECLARACIÓ RESPONSABLE ALUMNAT
DECLARACIÓ RESPONSABLE ALUMNAT MENORS EDAT
Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.