Infantil (de 4 a 12 anys) - LaGaspar
21818
page-template-default,page,page-id-21818,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Infantil (de 4 a 12 anys)

Infantil

Musicart

Aquesta proposta contempla el dibuix i la música —dues activitats artístiques naturals en un infant— d’una manera combinada. Els infants tenen potencial creatiu de manera innata i aprenen tot utilitzant els seus sentits; per això l’art és ideal en aquest procés.

Treballem la música i la plàstica a partir dels contes del món, que actuen com a fil conductor. Generem curiositat per temes propers als infants d’aquestes edats, incentivem la creació i la imaginació.

Explorem tots els llenguatges de les arts d’una manera lúdica i amena. Investiguem materials diversos i les seves qualitats. Toquem instruments, saltem, ballem, cantem, desvetllem l’oïda musical i el ritme.

Expressem sentiments. Després d’haver cursat MusicArtII, l’alumnat podrà escollir l’àrea de música, de plàstica o de teatre.

MusicArt I / P4

Horari: Divendres de 17.30 a 18.50 h
Preu: 26,94 €/mes
1 hora i 20′ setmanals
Lloc: Escola Municipal de Música

MusicArt 2 / P5

Horari: Dimarts de 17.30 a 18.50 h
o dimecres de 17.30 a 18.50 h
Preu: 26,94 €/mes
1 hora i 20′ setmanals
Lloc: Escola Municipal d’Art

TIC TAC, el viatger del temps

(nens i nenes de 6 i 7 anys)

 

Horari: Dilluns o dijous
de 17.30 a 19 h
Preu: 26,94 €/mes
Lloc: Escola Municipal d’Art

 

El nostre viatger (un titella) viatja a qualsevol època anterior (i potser futura!) cercant una obra d’art que li interessi. Els nens i nenes l’ajuden a triar… És un pretext per descobrir una mica la història de l’art i tastar diferents tècniques: pigments i ou, pintura sobre guix, pintura sobre gesso, la cuita del fang, el modelatge, etc.. És una manera de facilitar les eines necessàries per tal de despertar la curiositat pel món de les formes i els colors, així com mostrar les diferents tècniques i llenguatges artístics. Es fan treballs individuals, en grup i projectes amb diferents suports i materials, tot enfocat al desenvolupament creatiu, la sensibilitat i l’aprenentatge artístic.

EXPLORA

(nens i nenes de 8 i 9 anys)

 

Horari: Dimarts de 17.30 a 19 h
Preu: 26,94 €/mes
Lloc: Escola Municipal d’Art

 

En aquest taller construïm, dibuixem i pintem gairebé de tot: tractors, màquines, ciutats, avions, parcs, vehicles, vaixells, insectes, ovnis, robots i tot el que se’ns acudeixi. Experimentem amb diferents tècniques i materials: pintura, fang, dibuix sobre cavallet, tintes, carbonets, llapis, ceres, fang, guix, paper “maché”, materials de reciclatge, per superposició… Tot, sobre diferents suports. El treball és individual i en equip.

DESCOBREIX

(nens i nenes de 10 a 12 anys)

 

Horari: Dimarts de 17.30 a 19 h
Preu: 26,94 €/mes
Lloc: Escola Municipal d’Art

 

La proposta del taller és el desenvolupament de la capacitat de creació per pensar de forma independent i original, resoldre problemes i realitzar una construcció, escultura o pintura genuïna i original. En el procés de treball, el nen i la nena estan exposats a diferents possibilitats, al descobriment, i a la llibertat, d’aquesta manera eviten caure en els estereotips. Així, el nostre objectiu és facilitar les eines necessàries per tal de despertar la curiositat, mostrar les diferents tècniques i llenguatges artístics, i motivar a cercar, investigar, trobar, inventar, reinventar…, descobrir per aprendre. Es fan servir diferents materials: fang, guix, paper “maché”, pintures (témperes i aquarel·la), tinta xinesa, ceres, llapis, retoladors i carbonet; suports (paper, cartó, cartolines…) i tècniques per treballar les relacions espacials, compositives, combinatòries, expressives i gestuals.