La Gaspar exposa projectes premiats pel Departament i per les empreses a l’Illa Diagonal de Barcelona. - LaGaspar
2772
post-template-default,single,single-post,postid-2772,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

La Gaspar exposa projectes premiats pel Departament i per les empreses a l’Illa Diagonal de Barcelona.

La Gaspar exposa projectes premiats pel Departament i per les empreses a l’Illa Diagonal de Barcelona.

Dimarts passat va ser inaugurada l’exposició titulada “Art i Disseny. Talent creatiu i empresa” pel Secretari de Polítiques Educatives del Departament d’Ensenyament, el director de l’Illa Diagonal i la cap de servei d’Ordenació d’Ensenyaments de règim especial del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Olga Adroher. En aquest acte hi van assistir els directors de les escoles d’art i disseny de Catalunya, i en representació de La Gaspar, la seva directora Raquel Camacho.
En aquesta exposició es mostra sota el lema de professionalitat, excel·lència i creativitat, els productes dissenyats per alumnes de les escoles d’arts plàstiques i disseny de Catalunya, resultat del programa que ha endagat el Departament d’Ensenyament per donar a conèixer a empreses i entitats el potencial de coneixement d’aquests centres.
Un d’aquests centres és l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada que està present en aquesta exposició mostrant dos dels projectes premiats en aquest context. Un el projecte “Clipper. Dissenya el teu futur” de l’alumna de disseny gràfic Mila Cuadras premiada per l’empresa Clipper, disseny que s’ha comercialitzat i actualment es pot comprar la seva col·lecció arreu del món. I l’altra és el projecte de Ceràmiques Marcó realitzat en grup pels alumnes de primer curs del cicle formatiu de gràfica publicitària de La Gaspar, premiats també per l’empresa Marcó que està treballant en aquests moments per comercialitzar els productes ceràmics.
El procés de creació d’un producte, des del disseny fins a la realització, ha permès de relacionar positivament estudiants i professionals més enllà de les aules.
L’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada ofereix ensenyaments oficials professionalitzadors en l’àmbit del disseny, concretament en les especialitats de disseny gràfic i disseny en pell. És l’única escola de Catalunya que imparteix cicles formatius reglats, amb titulació oficial del Departament d’Ensenyament, en disseny en pell, concretament el cicle formatiu d’Artesania de Complements de Cuir, cicle formatiu vinculat a la moda i la pell únic a Catalunya amb titulació oficial que ofereix l’escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps d’Igualada, coneguda com La Gaspar. L’escola també ofereix estudis no reglats dins el marc d’escola oberta amb el monogràfic de “Disseny i Producció en pell”.
L’Exposició Art i Disseny.Talent Art es podrà visitar del 24 d’abril fins el 12 de maig, a la Plaça Central del Centre Comercial L’illa Diagonal, Avinguda Diagonal, 557, Barcelona.
Per a més informació, trucar a l’escola 93.805.52.62 o https://escolagasparcamps.org

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.