Un nou premi per a l’escola d’art i disseny Gaspar Camps - LaGaspar
2311
post-template-default,single,single-post,postid-2311,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Un nou premi per a l’escola d’art i disseny Gaspar Camps

Un nou premi per a l’escola d’art i disseny Gaspar Camps

El disseny de l’alumna de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps, Mila Cuadras, ha estat seleccionat per l’empresa Clipper per ser aplicat en una col·lecció de quatre encenedors de l’empresa.
L’encenedor Clipper, tot un clàssic del disseny i objecte de col·leccionistes, va ser creat el 1970 per Enric Sardà i comercialitzat per Flamagàs.
L’estiu passat l’empresa i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat van signar un conveni de col·laboració per impulsar la formació de les famílies professionals d’arts plàstiques i disseny. A través d’aquest acord Ensenyament i l’empresa Clipper treballaran en l’elaboració de projectes conjunts per al seguiment de les activitats formatives per a la millora de la qualificació professional del sector.
Amb aquest objectiu es va obrir un concurs a totes les escoles d’art i disseny de Catalunya per fer un projecte per a la creació de la col·lecció “Dissenya el teu futur”. En una primera fase els projectes presentats van ser exposats a les xarxes socials i de la votació popular van ser escollits cinc treballs dels quals dos eren de La Gaspar,  Mila Cuadras i Anna Bartrolí; posteriorment un jurat especialitzat va triar Los inquilinos de la Mila.
Amb els petits personatges de Los inquilinos, la dissenyadora premiada ha volgut representar la diversitat de persones, orígens, professions, personalitats i estils de vida que conviuen al món, alhora que promoure la tolerància entre ells.
Tots els finalistes rebran un diploma de reconeixement de la seva participació que seran lliurats el dia 10 de maig. La guanyadora podrà participar en el procés de producció del disseny i té opció a la realització de la fase de formació pràctica a l’empresa Clipper. S’espera per a l’any que ve la comercialització de la col·lecció.
clipper_mila-cuadras_los-inquilinos_2

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.