Tres premis i una menció honorífica per a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1881
post-template-default,single,single-post,postid-1881,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Tres premis i una menció honorífica per a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Tres premis i una menció honorífica per a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

RISCOS-LABORALS-1
L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ha rebut tres premis i una menció honorífica per la seva participació al Concurs de Prevenció de Riscos Laborals 2015 “La prevenció, un valor segur” convocat per la Generalitat de Catalunya.
Aquest concurs compta amb quatre categories: cartells, fotografies, pictogrames i curts d’animació, i s’hi ha pogut presentar alumnes matriculats durant el curs actual en cicles de grau superior d’arts plàstiques i disseny de la família professional de disseny gràfic o de comunicació gràfica i audiovisual; estudis superiors de disseny o un grau de disseny; o un cicle superior de formació professional de la família d’arts gràfiques o d’imatge i so. L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps va presentar un total de set treballs dels seus alumnes del cicle formatiu d’art i disseny de Gràfica Publicitària dins la categoria de curtmetratges d’animació. Els cicles formatius impartits per l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps són professionalitzadors, i aquest reconeixement corrobora la creativitat i la qualitat de la feina duta a terme per professorat, professionals i alumnat en els seus respectius àmbits laborals.
Els curtmetratges, segons la normativa del concurs, han de complir amb una sèrie de requeriments, tant temàtics com tècnics: han de tractar algun aspecte relacionat amb la prevenció de riscos laborals, reunir les garanties tècniques per assegurar una bona projecció en públic, la seva durada ha de ser d’entre 20 i 30 segons, poden ser produïts en 2D o 3D i elaborats manualment o amb diferents programes digitals.
Els treballs del l’alumnat de l’escola que es van presentar van ser creats i elaborats durant la VI Setmana de l’Animació, una activitat interdisciplinària que, des de fa sis cursos, el centre organitza anualment, i que enguany va girar entorn de la prevenció de riscos laborals.
L’acte de lliurament dels premis va tenir lloc el dimecres 27 de maig a la sala d’actes de l’Escola del Treball de Barcelona, hi i van assistir tots els alumnes premiats, la directora de l’escola, M. Goretti Bartrolí Piqué, la cap d’estudis, Raquel Camacho Garcia, i el professor i tutor del projecte, Jaume Enrich Gumà.
Durant l’acte es va saber el premi que havia correspost a cada treball. Així, el curt realitzat per Mireia González, Lidia Reyes, Rita G.López, Paula Conde i Camilo Rodríguez va guanyar el tercer premi de la categoria de curtmetratges d’animació; el curt realitzat per Marc Barnés, Cristina Grados, Javier Díaz, Vanesa Martínez i Berta Cubí, va guanyar el segon premi de la mateixa categoria, i, finalment, el curt produït per Míriam Elvira, Jordi Molins, Jordi Fabregat, Victòria Sabater i Carles Muñoz va obtenir el primer premi de curtmetratges d’animació.
El primer premi consisteix en una estada de dos dies al Festival de Cinema de Sitges (octubre de 2015) amb una nit d’hotel, transport públic per arribar-hi i un paquet de 8 entrades per persona per assistir a les projeccions escollides; el segon premi és un reproductor MP5 portàtil amb memòria 4 GB per a cada membre de l’equip, i el tercer premi és un reproductor MP4 portàtil amb memòria 4 GB per a cada membre de l’equip.
L’Escola Municipal també va obtenir una menció honorífica per tal d’haver estat el centre educatiu amb més participants en la categoria de curtmetratges d’animació.
Els curts d’animació premiats es poden veure al següent enllaç CLICAR on també hi ha material complementari.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.