Exposició “Estampes”, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps - LaGaspar
1868
post-template-default,single,single-post,postid-1868,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive
 

Exposició “Estampes”, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Exposició “Estampes”, a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Foto_Expo_Gravat

Amb aquest títol es presentarà a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps una selecció dels treballs que han dut a terme l’alumnat del “Taller de gravat” de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps al llarg d’aquest curs 2014-2015.
Aquest taller forma part de l’àmplia oferta educativa de cursos monogràfics per a adults que l’escola ofereix en horari de tarda. Sota el guiatge i la supervisió de la professora Raquel Camacho, els alumnes d’aquest taller han après diferents tècniques del gravat, des de monotips fins al fotogravat, passant per la xilografia, el linòleum, la litografia, l’aiguafort, l’aiguatinta o la punta seca, apart d’altres tècniques experimentals. En paral·lel a l’aprenentatge de les tècniques, els alumnes han desenvolupat en aquest curs projectes artístics personals, una selecció dels quals es presentaran en aquesta exposició que es podrà veure a partir del proper dia 1 fins el 12 de juny, dins l’horari habitual del centre.
La inauguració està prevista per al dijous dia 4 a les 8 del vespre.

No Comments

Post a Comment

Inscriu-te a la llista d'espera T’informarem de la disponibilitat de places en el cas que hi hagi una baixa. Per favor deixa les teves dades per formar part de la llista d’espera.